«

»

mei
10
2011

Het is begonnen

Gister hebben we de kopersvergadering gehad, en kennis gemaakt met onze mogelijk nieuwe buren. Op deze kopersvergadering kregen we nog wat informatie en moesten we onze meerwerk-opties doorgeven. Het werd op deze manier al een stuk echter.
Als alles volgens de verwachtingen verloopt, begint de bouw volgende maand en zal het 9 tot 12 maanden duren voor het klaar is.
Maar ondanks dat de bouw pas volgende maand begint, wordt er toch al hard gewerkt op de locatie. Ze zijn druk bezig met de grond voorbereiden en vandaag werd er graafwerk verricht. We zijn hier dus maar even wezen kijken. En ook dan besef je je, dat het nu toch echt gaat gebeuren.

Maar, toch is het nog niet helemaal rond. Alles hangt nog steeds af van onze hypotheek. De hypotheekadviseur had een technisch accoord, maar het hangt nog steeds op de medische acceptatie. Als het goed is, is de gevraagde informatie over mij onderweg van het ziekenhuis naar de hypotheekverstrekker. Maar ook Manon moest nog een extra formulier invullen.
Het blijft dus nog steeds spannend.

Sandro

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

U kunt deze HTML -tags en attributen gebruiken:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kwestro Family gebruikt Graphene thema door Syahir Hakim.