«

»

mei
22
2011

Gezellige dag

Gister was het weer eens zo’n dag. Gezellig met z’n allen thuis, niemand hoeft te werken, dus de mogelijkheid om iets te doen.

mei_2011_0005 mei_2011_0016 Voor gister hadden we dan ook het zomerfeest van Reigersdaal op de planning staan. Sinds dat Manon werkt op Reigersdaal is dit eigenlijk een uitje dat we nooit voorbij laten gaan. Leuk voor de kinderen, een stukje kermis en gezelligheid. Ginger had het erg naar haar zin bij alle attracties en Cody zag zijn kansen schoon in de draaimolen en in de brandweerauto van Heerhugowaard.

Na 4 uur te hebben rondgeslenterd hadden we alles toch wel gedaan, en sommige dingen zelfs twee keer. Tijd om naar huis te gaan.

mei_2011_0041 Maar thuiszittend met dit prachtige weer was het ook niet helemaal, en dus besloten we nog even een uurtje naar het strand van Groote Keeten te gaan. Voor het eerst dat Cody zelf kon rondrennen op het strand en hij had het dan ook erg naar zijn zin.

Zo maak je van een mooie weekenddag toch weer een leuke en gezellige dag.

Meer foto’s kun je terug vinden in het mei 2011 album

Sandro

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

U kunt deze HTML -tags en attributen gebruiken:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kwestro Family gebruikt Graphene thema door Syahir Hakim.