«

»

jun
17
2011

De bouw is begonnen

Het hoofdriool ligt onder de bouwweg en de bouwputten zijn gegraven. En 14 juni zijn de eerste palen de grond ingegaan. En de eerste rekening lag al op de mat.
27 juni hebben we dan ook een afspraak bij de notaris om te tekenen. En dan is echt alles rond. We hebben vandaag ook een brief gekregen met de  prognose voor de oplevering deze staat nu op 2e/3e kwartaal 2012

We gaan steeds even kijken hoe het er nu voor staat. En G inger vind het allemaal ook wel interessant. Ze heeft de serie van het klokhuis over bouwen gevolgd en heeft een goed idee wat ze aan het doen zijn en vraagt ook naar dingen. En ja Cody die snapt er nog niets van maar zegt braaf huis als we gaan kijken en noemt het heiapparaat een Tatuu Tatuu, ach ja hij is groot en rood. Ik hoop snel wat foto’s te plaatsen van de vorderingen

Groeten Manon

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

U kunt deze HTML -tags en attributen gebruiken:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kwestro Family gebruikt Graphene thema door Syahir Hakim.