«

dec
31
2011

Dag 2011! Hallo 2012

Het is al weer een half jaar geleden dat we ons laatste blog plaatste. Ik zal daarom voor we 2011 afsluiten iedereen weer even bij praten op weg naar 2012. 2011 was het jaar waarin beide kinderen de waterpokken kregen, we op vakantie naar Oostenrijk gingen. Het jaar waarin Ginger de kleuterklas verruilde voor het echt leren van groep 3 en het jaar waarin we ons eerste huis kochten. En ga zo maar door

Zo als in een van de laatste berichten stond zijn de palen geslagen voor ons nieuwe huis. Inmiddels is de rest van het huis ook in vergevorderde staat. De buitenkant is af, en binnen staan ook de muren. De komende maanden moet de binnenkant af gemaakt worden en ook moet de elektra, gas etc nog naar het huis gelegd worden. We hopen, afhankelijk van hoe de winter verder gaat lopen tussen April en Juli de sleutel te krijgen van ons nieuwe huis. Iets waar we enorm naar uitkijken.

De kids gaan lekker. Cody begint inmiddels erg te kletsen en is een druk maar lief ventje. In Maart mag hij gaan beginnen op de peuterspeelzaal. Ginger heeft haar A diploma gehaald en is begonnen met blokfluit les wat ze met veel plezier doet. Ze is inmiddels 6 tanden kwijt en ze krijgt door haar nieuwe tanden een heel ander bekkie. Op school gaat het gelukkig ook allemaal goed met haar.

En met ons? Sandro heeft inmiddels voor de brandweer zijn groot rijbewijs gehaald en gaat binnenkort beginnen met zijn opleiding voor brandweer chauffeur. En wat betrefd mijzelf? Ik zou het niet weten, ik hou het maar op geen nieuws, goed nieuws.

Op deze manier sluit ik 2011 in dit blog af en wens een ieder een rustig, gelukkig en gezond 2012.

Groeten Manon

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

U kunt deze HTML -tags en attributen gebruiken:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kwestro Family gebruikt Graphene thema door Syahir Hakim.